Vincent Voorn, Maikel van Mierlo en Mischa Evers-van de Kraats houden Nederlands prijzenfeest in Valkenswaard

Vincent Voorn, Maikel van Mierlo en Mischa Evers-van de Kraats houden Nederlands prijzenfeest in Valkenswaard
Vanmorgen werd in Valkenswaard de rubriek voor 8-jarige paarden verreden over een hoogte van 1.45. De overwinning in deze proef ging naar Benny Naessens met Just in Time (v. Nonstop). Met de zwarte BWP merrie deed hij het foutloos in de omloop tegen de tijd in 64,63 seconden.

De Portugees Rodrigo Giesteira Almeida volgde op de tweede plaats met de KWPN'er Elud (v. Clinton) in een tijd van 67,54 seconden. De Franse Anthony Delage maakte het podium compleet. Met Jaleo van het Heuvelland onder het zadel, een BWP ruin van Scendix, ging hij door de finish in 69,39 seconden.

Voor Patrik Spits was er nog een vierde plaats met Bellissimo Z (v. Bamako De Muze). De vijfde plaats ging naar Nederland met Vincent Voorn en Explosion.

James Peeters wist zich nog te klasseren op de zevende plaats met J'Adore.

Klik hier voor de uitslag.

Steven van Meersche blijft thuisruiters voor bij zevenjarigen

Ook bij de zevenjarigen leken de Belgen aan zet. Althans, Steven Van Meersche. Samen met de Diamant de Semilly-zoon, Kyamant van 't Spieveld snelde Van Meersche naar de overwinning in 65,63 seconden. Hij bleef zo twee Nederlandse combinaties voor.

Maikel van Mierlo en Follow Up (Andiamo x Winningmood van de Arenberg) volgde op de tweede plaats in 65,99 seconden. Landgenote Mischa Evers-van de Kraats volgde op de derde plaats in het zadel van de Echo van 't Spieveld-zoon, Kerswin van 't Roosakker.

Alberto Zorzi (Eclat du Bourbecq, v. Baloubet du Rouet) en James Paterson-Robinson (Touche D Allegress) volgden op een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten