Vincent Vermeulen wint Grote Prijs Guangzhou

Vincent Vermeulen wint Grote Prijs Guangzhou
De 1.50m Longines Grand Prix was het sportieve hoogtepunt van de finale van de China Tour in Guangzhou. In het 1.50m parcours wist slechts één combinatie tot tweemaal de finish foutloos te kruisen.

Vincent Vermeulen en de 10-jarige KWPN-ruin, Ceylon haalden zo de overwinning in huis. Het duo sprong naar de overwinning in 43,88 seconden. Ruiji Liang volgde op de tweede plaats.  In het zadel van Nick Vriens en Pieter Kenis' voormalige Darco-dochter, Indiana van 't Heike hielde de Chinese de balken in de lepels.

Met drie tijdsfouten op de teller haalde de combinatie de tweede stek. Olivier Guillon won gisteren nog de hoofdrubriek. Ditmaal noteerde de Fransman de snelste tijd, ten koste van één springfout. Samen met GRC Tadmus (v. Tadmus) vervolledigde hij het podium.

Slechts vier combinaties plaatsten zich voor de barrage. Zhenqiang Li volgde zo op de vierde plaats met Ludo Philippaerts' Gitania V G (v. Cicero Z).

Op de rug van Pommeau du Heup (v. Helios de la Cour II) noteerde Jolien Maunhaut vier punten in de basisomloop. De combinatie haalde alsnog de prijzen met een zevende plaats.

Klik hier voor de resultaten