Vierde plaats voor Jur Vrieling in hoofdproef Poznan

Vierde plaats voor Jur Vrieling in hoofdproef Poznan
In het Poolse Poznan vond deze avond de hoofdproef van de dag plaats. Het was een CSI3*-W 1.45m proef tegen de klok. In deze proef zagen we 74 combinaties aan het werk en het werd best wel spannend met 15 foutloze combinaties die on ter snelst door de finish wouden komen.

Opnieuw bleef de overwinning in het gastland Polen. Het was Jaroslaw Skrzyczynski die met de achtjarige merrie Quintella (v. Sanvaro) naar de winst door zonder fouten naar de finish te spurten in 55.38 seconden. Hij bleef zo twee seconden voor op de Rus Tuganov Vladimir. Deze Rusische ruiter kwam met de tienjarige Hannoveraanse merrie Sinfonie 168 (v. Satisfaction) foutloos rond in 57.42 seconden. Op drie zagen we de Duitser Christian Kukuk en de bruine hengst Limonchello NT (v. Lord Caletto). Zij finishten in 61.36 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Jur Vrieling met Zypern III (v. Casall) en Boy-Adrian Van Gelderen met Be Cool (v. Vanoverbeek). Zij kruisten de chrono in respectievelijk 61.49 seconden en 63.08 seconden.

Klik hier voor de resultaten.