Van der Vleuten derde bij GCT London, Brash wint wederom!

Van der Vleuten derde bij GCT London, Brash wint wederom!



Hij doet het opnieuw! Scott Brash, de nummer 1 van de wereld en eindwinnaar van de Global Champions Tour vorig jaar, wint voor de derde keer dit seizoen de Grand Prix van de GCT. In eigen land was hij in de barrage snelste met Hello Sanctos.

Ludger Beerbaum klimt ten aanzien van zijn derde plaats in Valkenswaard een plaatsje omhoog. Met Zinedine wist hij net als Brash een foutloos parcours neer wist te zetten en pakte daarmee de tweede plaats.

Maikel van der Vleuten, winnaar van de manche in Madrid, zet met met Vdl Groep Verdi Tn N.O.P. een prachtige tijd van 41.76. Eigenlijk genoeg voor de tweede plaats, maar door een springfout moet hij genoegen nemen met de derde plaats.

Katherine A. Dinan (Nougat du Vallet) en Laura Kraut (Nouvelle du Vallet) werden 4e en 5e. Rolf-Goran Bengtsson, die voor deze manche nog aan de leiding stond in het klassement, moest tijdens de eerste ronde opgeven met Unita Ask.

Harrie Smolders en Jur Vrieling noteerden beide strafpunten in de eerste omloop en mochten hierdoor niet een tweede keer in actie komen.

Klik hier voor de uitslag.