Valkenswaard United opnieuw onklopbaar in Monaco

Valkenswaard United opnieuw onklopbaar in Monaco
In de Global Champions League was er opnieuw winst voor team Valkenswaard United. Bertram Allen legde twee foutloze omlopen af met de 8-jarige BWP’er Izzy by Picobello. Zijn teamgenoot Eduardo Menezes kreeg met Carushka een fout in de eerste ronde, maar in de tweede ronde bleven zij foutloos. Zij wonnen deze ronde met een totaal van 128,20 punten.

De tweede plaats was voor de Monaco Aces na 8 strafpunten in een tijd van 126:65 seconden. Daniel Bluman bleef foutloos met Apardi. Riley Schuyler begon zonder fouten met Dobra de Porceyo, maar in de tweede ronde maakte zij 2 springfouten.

De Antwerp Diamonds hebben gisteren een derde plaats behaald in de Global Champions League manche van Monaco. Euro Horse ruiters Jos Verlooy (Farfelu de la Pomme) en Audrey Coulter (Alex) mochten mee op het podium na een totaal van 8 strafpunten in een tijd van 127 seconden. Verlooy maakte geen enkele fout, Coulter kreeg in elke omloop een springfout.

De vierde plaats was voor de Paris Jets, terwijl de Rome Gladiators op de vijfde plaats eindigden.

[caption id="attachment_82526" align="alignnone" width="660"]Frank Fotistica for Equnews Frank Fotistica for Equnews[/caption]