Valkenswaard United aan de leiding in GCL editie van Rome

Valkenswaard United aan de leiding in GCL editie van Rome
Het hele seizoen zijn het de Valkenswaard United en de Hamburg Diamonds die het met elkaar uitvechten in de ring van de Global Champions League. In Rome ging de strijd vanmiddag verder, die ditmaal weer gewonnen werd door Marcus Ehning en Alberto Zorzi van Valkenswaard United. De Italiaan en de Duitser die samen hun krachten hebben gebundeld hebben er al een mooi seizoen op zitten en konden daar vandaag als enige duo een dubbele foutloze notering bij schrijven.

Marcus Ehning en zijn Comme Il Faut (v. Cornet Obolensky) kwamen foutloos door de finish met een tijd van 78.44 seconden. Voor Alberto Zorzi was er met Fair Light van t Heike (v. Vigo d'Arsouilles) ook een foutloze ronde in een tijd van 79.47 seconden. Hun totaal kwam uit op 157.91 punten.

De tweede plaats ging naar de ST Tropez Pirates die hier bestaande uit Julien Epaillard met Usual Suspect d'Auge (v. Papillon Rouge) met een foutloze ronde in 78.90 seconden en Simon Delestre en Chesall Zimequest die vier strafpunten noteerden in 78.19 seconden. Hun totaal kwam uit op 157.09.

Het team Madrid in Motion bestaande uit Eric van der Vleuten met Wunschkind 19 (4 strafpunten in 81.35 seconden) en Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable (foutloos in 81.21 seconden) eindigden met 162.56 op de vierde plaats. Het team van Harrie Smolders en Don VHP Z (4 strafpunten) en Eric Lamaze met Chacco Kid (4 strafpunten), de Hamburg Diamonds, kende ongekend 8 strafpunten wat hen op een achtste plaats zette.

De tweede ronde zal morgen worden verreden.

 

Klik hier voor alle resultaten