Topprestatie voor Bas van der Aa tijdens Grote Prijs van Hippisch Geesteren

Topprestatie voor Bas van der Aa tijdens Grote Prijs van Hippisch Geesteren
Gister stond de Grote Prijs van Hippisch Geesteren op het programma. Op het mooie wedstrijd terrein van Geesteren was het Bas van der Aa die zijn Goldfeyer in deze 1.40m rubriek naar de winst wist te sturen. Op deze aangename wedstrijddag wist hij in het zadel van deze Graf Top nakomeling naar een tijd te rijden van 42.60 seconden.

Met deze tijd bleef hij ruimschoots voor op Daan van Geel die zijn Canturano nakomeling Djam naar de tweede plaats wist te rijden in 44.63 seconden. Voor Gerben Morsink was er vervolgens een derde plaats in het zadel van zijn Navarone Z (v. Nabab de Reve) met wie hij een tijd wist te noteren van 46.77 seconden. Edwin Klokman wist zijn Carambole nakomeling Elia ook foutloos rond te sturen in deze negenkoppige barrage. Hij deed dit met een tijd van 50.36 seconden wat hem een vierde plaats opleverde.

De grote winnaar van vandaag bezette ook nog eens de vijfde plaats. Zo wist Bas van der Aa zijn andere paard Cassilia (v. Casall) nog foutloos rond te rijden in 50.76 seconden.