Johnny Pals, Michael Greeve, Bibi van Ooijen en Lars Kusterop het podium in Den Goubergh

Johnny Pals, Michael Greeve, Bibi van Ooijen en Lars Kusterop het podium in Den Goubergh
Hoewel de Nederlanders uitermate sterk stonden, moesten ze toch nipt de duimen leggen voor de Argentijn Fidel Segovia. Deze bereed G C Atlanta Z (v. Andiamo) en klokte af in 58.04 seconden na een nulrondje. Echter kwamen er dus ook van onze Nederlanders solide prestaties, dit leverde een tweede plaats op voor Bibi van Ooijen die Contagio Girl (Contagio x Azur de Paulstra) meebracht en een tijd kreeg van 61.35 seconden. Lars Kuster werd derde samen met Action Girl 7 (v. Eurocommerce Washington) in 62.54 seconden.

De vierde plaats werd weggekaapt door Said Saad (EGY) op de rug van Elano-G. Als vijfde zien we Shaker Al Kazemi stranden samen met zijn Dulfina.

Ook op plaats zeven, acht en negen zien we nog landgenoten: Dennis van den Brink, Julian Kraay en Imke Kort.

Johnny Pals en Michael Greeve domineren podium bij jonge paarden

De jonge paarden finale kwam op naam van Fairy Tale met de Britse springruiter Joe Whitaker, in het zadel. De combinatie snelde naar de overwinning in 29,57 seconden. Het duo werd opgevolgd door twee Nederlandse combinaties.

Johnny Pals sprong daarbij naar de tweede plaats met de Zangersheide-hengst, Balpar de Trebox Z (v. Baloubet de Rouet). De combinatie stopte de klok in 29,99 seconden. Michael Greeve en Mighty Max volgde op de derde plaats.

Net buiten het podium strandde HAns Van Laer op de vierde plaats met zijn eigen Kentucky van 't Laerhof (v. Quasimodo van de Molendreef).

Voor alle resultaten klik hier.