Thierry Goffinet onklopbaar in de Costa del sol Tour

Thierry Goffinet onklopbaar in de Costa del sol Tour
Het was de Belgische springruiter Thierry Goffinet die in het 1.45m van Vilamoura naar de winst wist te springen. In deze driester twee-fasen rubriek kon hij rekenen op zijn Arthuur Jh Z (v. Andiamo) met wie hij een mooie tijd wist te noteren van 28.76 seconden.

Hij bleef hiermee voor op de Britse Emma Stoker die hier met haar Townhead Tallulah V (v. Tabasco la Silla) naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 29.17 seconden. Voor de Braziliaan Filipe Ramos Guinato was er een derde plaats samen met zijn KWPN-er Zenzero. Hij sprong met de Kashmir van het Schuttershof nakomeling naar een tijd van 29.32 seconden.

Op een vierde plaats vinden we vervolgens Cassio Rivetti die hier onder de Braziliaanse vlag net naast het podium eindigt met zijn Lagerfeld (v. Lauterbach) met een tijd van 29.56 seconden. De top vijf werd voltooid door Thierry Goffinet die naast zijn eerste prijs, ook nog eens de vijfde plaats in ontvangst mocht komen nemen. Ditmaal in het zadel van zijn Navarro UK (v. Darco) met wie hij een tijd noteerde van 30.21 seconden.

Klik hier voor alle resultaten