Summer Ranking Tour gaat dit weekend verder in Rossum

Summer Ranking Tour gaat dit weekend verder in Rossum
Nadat het een weekendje rustig was omtrent de Equnews Summer Ranking Tour gaan we dit weekend weer op volle toeren verder. Het aankomende weekend kan je namelijk terecht bij de Rossruiters die maar liefst twee van hun rubrieken hebben toegezegd voor de Tour.

Het gaat hier om de B klassiek op rijstijl en de B progressief die beiden op zondag 2 juli op het programma staan. Op de startlijsten vinden we enkele deelnemers terug die al een aantal punten hebben verzameld in de Tour, het blijft dus nog altijd spannend wie er straks in de top vijf terecht zullen komen.

Op het terrein van de familie Schröder in Rossum wordt er dit weekend op een mooie grasbodem gereden. Ondanks het natte weer van de afgelopen dagen beloofd het een mooie wedstrijd te worden die dit weekend in het teken staat van de spring en dressuur paarden en ponyrubrieken van de BB tot en met de ZZ. Maar ook zal er een leuke Bixie wedstrijd verreden worden.

Bij rv de Rossruiters waren het de kinderen van springruiter Gerco Schröder die hier hun eerste stappen met hun pony mochten maken.