Stijn Roelink aan zet tijdens eerste dag CSI Twente

Stijn Roelink aan zet tijdens eerste dag CSI Twente
Stijn Roelink was dinsdag uitstekend op dreef op het Erve Maathuis. In de klasse M boekte hij een overwinning en werd hij bovendien een keer tweede en eenmaal derde. Met Viva la Vi zegevierde hij in groep 3 met ruime voorsprong in de wedstrijd over twee fasen. Veronique Morsink moest met Zakina Z meer dan een seconde toegeven en zelf bezette hij ook nog eens de derde plek met Firestone.

In de eerste groep was de winst voor Gert van den Hof die met Grooves Morine Judith Vetker met Fairweis en Maud Wiefferink met Gacaria VDL te snel af was. Laura Slager beslechtte groep 2 in haar voordeel met La Serena. Ze werd gevolgd door twee andere amazones: Anne Bakker met Zaniek en Liza van Doorn met Giwolga.

Judith Vetker op voorsprong

Judith Vetker troefde met Fairweis (v. Carthino Z) al haar tegenstanders met forse voorsprong af in groep 1 van het progressieve traject. Jan Diepman nam zowel de tweede als de derde plaats in, met achtereenvolgens Ferrari en Pas de Panique. Marije Mulder was de rapste in groep 2 met Chanel (v. Tangelo van de Zuuthoeve), waarin de volgende posities werden ingenomen door Lieke Walvoort met Forever en Danny Schaper met Bad Boy. Gerrit Veenstra ging met D. Hollandia Foltie Stijn Roelink met Firestone en Jarno Hesselink vooraf in de derde groep.

Voor uitslagen, zie www.csitwente.nl