Steve Guerdat en Martin Fuchs delen de winst in Treffen

Steve Guerdat en Martin Fuchs delen de winst in Treffen
Op het Glock's Horse Performance Center in het Oostenrijkse Treffen draaide de barrage uit in een spanning van jewelste. Landgenoten Martin Fuchs en Steve Guerdat deelden uiteindelijk de overwinning. Beiden gingen ze zo huiswaarts met ruim 77.000 euro.

Slechts drie combinaties slaagden erin het hout in de lepels te houden in de 1.60m barrage van de vijfsterren Grote Prijs.

Steve Guerdat en de 11-jarige Cornet Obolensky-zoon, Corbinian snelden naar de overwinning in 49,43 seconden. Exact dezelfde tijd werd genoteerd door Martin Fuchs in het zadel van de eveneens Cornet Obolensky-zoon, Clooney 51.

Ook Cian O'Connor en Skyhorse (Calvaro) hield het foutloos in de tweede omloop van deze Grand Prix. De Ierse springruiter stopte de klok in 50,36 seconden en strandde zo op de derde plaats.

Net buiten het podium plaatste Pieter Devos zich met de 13-jarige Espoir (v. Surcouf de Revel). Landgenoot Gregory Wathelet vervolledigde de top vijf met onder het zadel Coree (v. Cornet Obolensky). Beide belgen noteerden één springfout tijdens de barrage.

Klik hier voor de resultaten