Sterk Nederlands team naar Nations Cup in Hickstad

Sterk Nederlands team naar Nations Cup in Hickstad
In de laatste wedstrijd waar het Oranje kwartet punten kan pakken in het kader van de Furusiyya FEI Nations Cup competitie, aanstaande vrijdag in het Engelse Hickstead, heeft bondscoach Rob Ehrens opnieuw een sterk team weten te formeren.

Naast Jur Vrieling met VDL Bubalu komt ook de in bloedvorm verkerende Rabo Talent van Jaar Frank Schuttert aan de start met Winchester HS. Het team wordt gecompleteerd door Wout-Jan van der Schans (Nijkerk) met Capetown en Bart Bles (Babberich) met Lord Sandro DDH. Johnny Pals (As, B.) en Vignet gaan mee als reserve.

"We staan na drie wedstrijden op de vierde plek en willen proberen die plaats als het kan nog iets te verbeteren. Daarnaast zullen we in Hickstead, maar ook in Dublin een week later, ons best doen om voor andere landen punten weg te kapen", vertelde bondscoach Rob Ehrens.

In Hickstead zijn ervijf landen waaronde Ierland, Groot-Brittannië, Duitsland en België met Nederland die voor punten rijden. Voor Duitsland, Ierland en Groot-Brittannië is Hickstead uitermate spannend, zij  staan namelijk onderaan in het klassement en zullen vol aan de bak moeten om zich nog bij de laatste vijf te melden.