Stefanie van den Brink scoort in rankingproef MET

Stefanie van den Brink scoort in rankingproef MET
Tijdens de Longines Rankingproef in het Spaanse Valencia op de Mediterranean Equestrian Tour heeft onze landgenote Stefanie van den Brink een mooie negende plaats veroverd. Met de twaalfjarige KWPN-merrie Baronescha (Verdi TN x Concorde) wist van den Brink de finish in 70,6 seconden te bereiken.

De Fransen overheersten in deze proef. Julien Epaillard en Safari D'Auge (Diamant de Semilly) gingen met 61,6 seconden aan de leiding. Harold Boisset en T'Obetty du Domaine (Kashmir van Schuttershof) volgden met een tijd van 61,86 seconden, bijna een seconde sneller dan de Zwitser Pius Schwizer en Uderzo de Rance (Hastings). Maelle Martin en Zerlin M (Caspar) bleven een halve seconde voor op de Belg Constant Van Paesschen met Jilbert van 't Ruytershof (Numero Uno), en pakten zo ook de vierde plaats voor Frankrijk.

In de proef Silver 2 1,35m kon Stefanie van den Brink ook nog een plaatsje in de prijzen veroveren. Met Fortaleza (Sydney) bleef ze foutloos in 69,69 seconden en werd zo 22ste. In deze proef won de Fransman Philippe Leoni met Schwyz de la Cense (Jenny de la Cense*HN).

Klik hier voor alle resultaten.