Spannende vijfster opening in Wellington met slechts één foutloze combinatie

Spannende vijfster opening in Wellington met slechts één foutloze combinatie
De internationale vijfsterren wedstrijd is vandaag van start gegaan in Wellington, Florida. De vijfster ruiters namen de start met een 1.40m scholingsronde. Daarin wist enkel Markus Beerbaum met de 11-jarige ruin Comanche 28 (Coupe de Coeur) de finish foutloos te halen. De barrage was dus overbodig.

Vorig jaar sprong Comanche 28 nog naar de tweede plaats in de CSI5* Grote Prijs in Wellington met Meredith Michaels-Beerbaum. Een groot aantal deelnemers had te kampen met de krap gestelde tijd.

Maar liefst vijf andere combinaties lieten het hout in de lepels, maar wisten de eindmeet niet binnen de toegestane tijd te kruisen.

De Amerikaanse Christine McCrea volgde op de tweede plaats met Nektarina B (v. Nekton). De combinatie klokte af in 71,43 seconden. Emanuel Andrade en de Selle Français-merrie Reus de la Nutria (Zandor Z) volgde op de derde plaats na een finish in 72,37 seconden, resulterend in twee tijdsfouten.

Daniel Deusser en de 14-jarige Cornet D'Amour (v. Cornet Obolensky) strandde op de vierde plaats. Rodrigo Pessoa vervolledigde de top vijf met Ferro Chin vh Lindenhof (v. Chin Chin). Terry Hoeckman's voormalige viervoeter stopte de tijd in 75,74 seconden.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN