Scott Brash en Hello Mr President oppermachtig in Grote Prijs Oliva

Scott Brash en Hello Mr President oppermachtig in Grote Prijs Oliva
Op de MET Tour in het Spaanse Oliva werd de strijd besloten in een Grote Prijs op een hoogte van 1m45. Het was hier dan toch Scott Brash die zich de afgelopen dagen al meerdere malen in de kijker wist te rijden met zijn Hello Mr President, die nu naar de overwinning reed. Samen met de Comme d'Api Jr bleef hij het deelnemersveld voor met een tijd van 35.48 seconden.

Daarmee verwees hij de Fransman Julien Epaillard naar een tweede plaats. Epaillard rekende vanmiddag op zijn BWP-er Instit de Jucaso (v. Cooper van de Heffinck) die hij een tijd van 35.56 seconden rond wist te sturen. Voor Bassem Mohammed uit Qatar was er een derde plaats. Hij zadelde zijn Argelith Squid (v. Salito) met wie hij een tijd van 36.73 seconden op het podium wist te eindigen.

De Zwister Pius Schwizer noteerde met zijn Chidame Z (v. Chippendale Z) de vierde plaats in 37.47 seconden, gevolgd door een vijfde plaats van de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli en zijn Isabeau de Laubry. Deze BWP-er uit Cardento I bleef ook van het hout in 37.52 seconden.

Verder in de top tien zagen we op een achtste plaats Yves Vanderhasselt met Jeunesse die hier foutloos rondkwamen in 38.57 seconden. Terwijl Nicola Philippaerts met H&M Chilli Willi (v. Casall) de negende plaats voor zijn rekening nam in 39.31 seconden.

Klik hier voor alle resultaten