Schitterende overwinning voor Jody van Gerwen in Grote Prijs van Rome

Schitterende overwinning voor Jody van Gerwen in Grote Prijs van Rome


Een geweldige overwinning is er voor Jody van Gerwen in de Grote Prijs van Rome. De jonge amazone en haar tienjarige KWPN-er Dendola-B (v. Numero Uno) wisten in de barrage de snelste foutloze tijd van 41.39 seconden achter hun naam te noteren. In totaal zagen we twaalf combinaties terug voor de barrage.

Van Gerwen bleef de Italianen voor die hier de overige top vijf wisten te bezetten. Zo kwam het beste Italiaanse resultaat van Gabriele Grassi die in het zadel van My Cool Passion naar een tweede plaats wist te rijden met een tijd van 44.49 seconden. Daarmee bleef hij naast Van Gerwen als enige foutloos in deze barrage. De snelste vierfouter was Filippo Marco Bologni die met zijn Quidich de la Chavee (v, President) een tijd van 37.92 seconden achter hun naam wisten te noteren. Met 4 strafpunten eindigden zij op een derde plaats.

Verder in de top vijf was er een vierde plaats voor Dario Luigi Agosta met Viskann di Sabuci (v. Kannan) die in 37.96 seconden met 4 strafpunten rondkwamen, terwijl ook Christian Marini met Lexus v Thornzele Z (v. Landgold) onder de tijd van Van Gerwen wist te blijven in 38.21 seconden , maar ook 4 strafpunten achter zijn naam noteerde.

Klik hier voor alle resultaten