Ruben Lamers en Loewie Joppen zorgen voor Nederlandse overwinningen in de Peelbergen

Ruben Lamers en Loewie Joppen zorgen voor Nederlandse overwinningen in de Peelbergen
In de Peelbergen stond de middag centraal rondom de 1.40m rubrieken. Zo was er een Big Tour die verreden werd en ook nog een Medium Tour.

De winst in de Big Tour ging naar Ruben Lamers en zijn Ariana Z (v. Andretti Z) met wie hij een mooie tijd noteerde van 70.96 seconden. Dit was ruim voldoende voor de overwinning want de Japanner Toshiki Masui kwam hier het dichtste bij in de buurt met zijn Taloubetdarco K Z (v. Taloubet K) door naar een tijd te rijden van 71.70 seconden. De Mexicaan Ernesto Canseco nestelde zich vervolgens op een derde plaats met zijn Celebrity VDL (v. Indoctro) in 72.96 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit de Canadese Vanessa Mannix en haar Dooley's Deluxe met wie ze op een vierde plaats eindigde in 73.33 seconden, gevolgd door Oliver Lazarus en zijn Bagheera Blue die hier in 74.37 seconden op de vijfde plaats eindigden.

In de Medium Tour ging de winst vervolgens opnieuw naar een Nederlandse combinatie. Hier was het Loewie Joppen die eerder vandaag nog genoegen moest nemen met een vijfde plaats. Ditmaal zadelde hij zijn Bianca III (v. Casall) met wie hij naar een tijd sprong van 63.24 seconden. Daarmee bleef hij voor op de Portugees Joao Pereira Coutinho en zijn Nelson du Biolay (v. Dollar de La Landre) met wie hij in 64.72 seconden op de tweede plaats eindigde. Het podium werd compleet gemaakt door de Amerikaanse amazone Julie welles en haar Viper Vrombautshoeve Z (v. Verdi) die hier op een derde plaats eindigde in 65.43 seconden.

Klik hier voor alle resultaten