Rodrigo Almeida in topvorm op driedaagse jumping in Peelbergen

Rodrigo Almeida in topvorm op driedaagse jumping in Peelbergen
In het Equestrian Center te Peelbergen is afgelopen weekend ook een jumping van start gegaan, er waren 3 dagen gevuld met verschillende proeven.

Op vrijdag 1 september werd klasse L over een hoogte van 1.05m gewonnen door Michel Schreinemachers en zijn paard Figaro S (v. Carthino z), zij bereikten de finish in een tijd van 37.16 seconden. Het 1.15m die dag werd gewonnen door Annelies Boer en haar Gilota (v. Numero uno), hun tijd bedroeg 38.34 seconden.

Op zaterdag is de klasse M, over een hoogte van 1.20m gewonnen door Martin Sterzenbach met zijn Naireve, hun chrono tikte af bij een tijd van 35.33 seconden. De proef over een hoogte 1.30m/1.40m werd dan weer gewonnen door de ruiter Rodrigo Almeida met zijn paard Lovely van de Broekkant (v. Heartbreaker), zij beëindigden hun parcours in een tijd van 37.99 seconden.

Op zondag stond er ook nog een klasse M proef op het programma en deze werd gewonnen door Anna Groesdonk en haar Chotthu (v. Captain Fire), hun tijd bedroeg 33.32 seconden. De laatste proef van de dag was dan weer een klasse Z en deze werd opnieuw gewonnen door Rodrigo Almeida en zijn Lyreco st Hubert, zij bereikten de finish in een tijd van 33.31 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.