Robert Vos springt nu naar een tweede plaats in Oliva

Robert Vos springt nu naar een tweede plaats in Oliva
In Oliva werd over de middag de CSI1* Silver 2 op hoogte van 1.35m gereden. De snelste combinatie aan de start was Frank Curran. Hij kwam aan de start met Oliver Twister (v. Oliver) en ging door de finish in 60.04 seconden.

Iets trager kwam de Nederlander Robert Vos over de eindmeet in 63.87 seconden. Hij had onder het zadel Scotch (v. Stolzenberg), gisteren eindigde vos nog op een vijfde plaats met Fire D. De derde plaats was voor de Fransman Olivier Robert met Voyelle Borderie (v. Toulon) in een tijd van 64.46 seconden.

Verder werd de top vijf ook aangevuld met Franse ruiters, Emmanuelle Mille kwam op de vierde plaats. Hij bereed Contador (v. Contendro I) en ging over de eindmeet in 67.69 seconden. Aurore Meurisse belande met een tijd van 67.81 seconden op de vijfde plaats te staan, zij bereed Tassilli de Kergane (v. Elan de La Cour).

In de 1.30m ging de winst naar de Brit Will Edwards die met Shw Candies B (v. Chacco Blue) reed. De twee finishte in 58.49 seconden met een foutloze ronde. Hij werd opgevolgd door Michael Ost met Kostolany V. Schloesslihof CH (v. Karondo V.Schlösslihof) in 61.88 seconden.

De derde plaats was voor Lilli Kremer, zij kwam aan de start met Let's Go 114 (v. Lissabon 29) en ging door de finish in 63.90 seconden. Zij werd opgevolgd door Kevin Bremermann met Qubert B (v. Quick Nick I) in een tijd van 65.56 seconden. De top vijf werd aangevuld door Maria Margarita Vargas met T. Carlanka (v. Caretino) in 65.95 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.