Robert Vos springt naar fantastische overwinning in Oliva

Robert Vos springt naar fantastische overwinning in Oliva
Het was Robert Vos die al snel de leiding nam in het 1.45m concours van Oliva Nova. In deze tweesterren rubriek bleek hij dan ook al snel onklopbaar te zijn met zijn vertrouwde Carat (v. Cardento) en sprong hij naar een snelle tijd van 66.28 seconden.

In het zadel van de KWNP-er Croupier V was het de Spanjaard Alberto Marquez Galobardes die naar een tweede plaats wist te rijden. Hij stuurde de Kannan zoon rond in een tijd van 69.06 seconden. De Duitse Christina Thomas eindigde op de derde plaats met Sir Max 3 (v. Sandro Boy) met wie ze naar een tijd wist te rijden van 69.71 seconden.

De Mexicaan Jaime Guerra Piedra en zijn Zamia 3 (v. Aljano) sprongen naar een vierde plaats met een tijd van 70.07 seconden. Het was vervolgens de Ier Clem Mcmahon die de top vijf wist te completeren met zijn Pacifico (v. Pacino) met een tijd van 70.22 seconden.

Voor Robert Vos was er in deze rubriek ook nog een negende plaats in het zadel van Count Dooku (v. Chacco-Blue) in 72.11 seconden. En wist hij ook nog eens naar een zesde plaats te rijden in de 1ster competitie met zijn Gino (v. VDL Zirocco Blue) in 65.21 seconden. Ook in de tweester wedstrijd van het 1.30m in de Gold competitie was er nog een vijfde plaats voor hem en zijn KWPN-er Fire D (v. Calvaro Z) in 62.12 seconden.

Klik hier voor alle resultaten