Podiumplaats voor Jelmer Hoekstra in Arezzo

Podiumplaats voor Jelmer Hoekstra in Arezzo
De Toscana Tour in Arezzo is dit weekend tot zijn einde gekomen. Gisteren werden alle finales gereden.

Op de Gold Tour 1.40m twee-fasen CSI 1* was de overwinning voor de Engelse Jessica mendoza (foto) met haar Ramiro de Belle Vue een zoon van Mozart des Hayettes in 26.21 seconden. Hier was de tweede plaats voor Nederlander Jelmer Hoekstra met zijn KWPN merrie Anna (v. Quidam de Revel) en een tijd van 26.29 seconden. De derde plaats ging naar de Italiaan Giovanni Luchetti met Gojano della Loggia in een tijd van 26.65 seconden.
In deze rubriek werd Hendrik-Jan Schuttert met Beo Shakia HS vijfde gevolgd door Jody van Gerwen met Action P die zesde werd. Voor Michel Hendrix was er een elfde plaats met Bustique.

Op de Bronze Tour jump-off op de 1.30m 1* behaalde Micky Morssinkhof met Colarde E een vijfde plaats, waar er een achtste plaats was voor Demi van Grunsven met Darobi. De eerste plaats in deze rubriek werd behaald door Ines van den Bosch met Willhelm voor België.

De Gold Tour 1.50m 3* werd gewonnen door de Russische Nathalie Belova met Cosimo die in een tijd van 51.74 seconden rondkwam. De tweede plaats met een tijd van 52.43 seconden ging naar de Zweed Johan Lundh met Miebello. De derde plaats was voor Zwitserse Janika Sprunger met Uptown Boy.
In deze rubriek was de beste Nederlander Hendrik-Jan Schuttert met Balboa HS.

Tot slot werd in de Silver Tour de 3* 1.40m jump-off verreden. Hierin was er een eerste plaats voor de Italiaan Emanuele Guadiano met Caspar (v. Casper) in een tijd van 37.60 seconden. Tweede werd de Duitser Holger Wenz Charlotte (v. Cellestial) met een tijd van 38.84 seconden, gevold door de Belg Boy-Adrian van Gelderen met zijn Be Cool. Vierde en Vijfde werden voor Nederland Charlotte Verhagen met Abache en Michel Hendrix met Baileys.

 

Klik hier voor alle resultaten