Piet Raijmakers Jr wint Grote Prijs den Goubergh

Piet Raijmakers Jr wint Grote Prijs den Goubergh
De tweesterren Grand Prix bleef in eigen land op de kerstjumping in den Goubergh.  Slechts vier combinaties presteerden een dubbele foutloze omloop. Uiteindelijk haalde Piet Raijmakers Jr. de overwinning in het zadel van de KWPN-merrie, Amberlina (v. Tangelo van de Zuuthoeve).

Op de rug van de 12-jarige merrie klokte Raijmakers Jr. foutloos af in 35,09 seconden.   Het podium van de Grote Prijs werd afgewerkt door Martin Dinesen Neergaard (Cannary, v. Caretino) en Katharina Offel (Elien, v. Carambole) op een respectievelijke tweede en derde plaats. De Deense springruiter, Neergaard klokte foutloos af in 35,10 seconden. Ook Offel hield de timer onder de 36 seconden.

De Belgische Claire Putters strandde net buiten het podium op de vierde plaats. Putters had de BWP-merrie, Fa Belle Van Sombeke (v. Querlybet Hero) opgezadeld voor het parcours. Het duo kruiste de finish in 37,87 seconden.

Glenn Knoester werkte de top vijf af met de Lupicor-zoon, Alpicor. In totaal verschenen er zes combinaties aan de start van de barrage.

Klik hier voor de resultaten