Piet Raijmakers Jr. grijpt overwinning op Outdoor Concours Delft

Piet Raijmakers Jr. grijpt overwinning op Outdoor Concours Delft
Tijdens het Outdoor Concours Delft heeft Piet Raijmakers Jr. afgelopen weekend de overwinning weggekaapt in de Grote Prijs. In het zadel van de Selle Francais-ruin, Sawyer L Echante (v. Gold de Pecourt) snoepte hij de winst weg van lokale springruiter, Jordi van Oosterhout



De lokale held, Jordi van Oosterhout hield het in de barrage foutloos maar kon niet tippen aan de tijd van Raijmakers. Samen met Gladstone (v. Grison vd Bisschop) volgde hij Raijmakers op en werd zelf opgevolgd door Noëlle van der Velde op de rug van Faithless (v. Ukato).




Amazone Sabrina Van Rijswijk strandde net buiten het podium met Chantrea (v. Nabab de Reve). Op vrijdagavond stond de hoogste proef op 1.40m hoogte gebouwd.


Toen zorgde Sabrina van Rijswijk voor de overwinning met de hengst Joris van den Bisschop (v. Erco van het Roosakker). Barbara Schreuder eindigde op een mooie 2e plaats met Eye of the Tiger (v. Carambole). Ook hier stond Piet Raijmakers jr op het podium, maar dan op de derde plaats met zijn merrie Dahy Lalan (v.




 

Uitslag 1,40m
Uitslag Grote Prijs (Z/ZZ)