Petronella Andersson schrijft Grote Prijs Sentower Park op naam

Petronella Andersson schrijft Grote Prijs Sentower Park op naam
In de driesterren Grote Prijs van Ashford Farm zijn het de Zweedse dames die weten te imponeren in deze 1m50 / 1m55 rubriek. De winst ging namelijk naar de voor Stephex Stables uitkomende Petronella Andersson en haar merrie Chloe (v. Chequille) die hier in de barrage een tijd neer wisten te zetten van 41.34 seconden.

Ze bleven daarmee voor op landgenote Irma Karlsson die hier met haar BWP-er Ida van de Bisschop (v. Kashmir van Schuttershof) naar de winst wist te rijden in 41.98 seconden. De Ier Trevor Breen noteerde met zijn Bombay ook een podiumplaats. In het zadel van deze Lord Z nakomeling eindigde hij met 42.30 seconden op een derde plaats.

Het beste Belgische resultaat kwam van Gilles Dunon die hier zijn Fou de Toi Vd Keihoeve (v. Toulon) in 45.64 seconden naar een vierde plaats wist te sturen. Het was vervolgens Robert Whitaker die de top vijf wist te completeren door zijn Cash Sent (v. Verdi) naar de vijfde plaats te sturen. Hij noteerde daarbij in de barrage 4 strafpunten in 43.77 seconden.

Het beste Nederlandse resultaat kwam van Bart Bles en zijn Comino. Zij eindigden op een 16e plaats.

Klik hier voor alle resultaten