Pedro Veniss imponeert in Stuttgart

Pedro Veniss imponeert in Stuttgart
In Stuttgart heeft Pedro Veniss het publiek topsport gegeven op zaterdag avond. Een totaal van acht combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop in de 1.55m Longines Ranking proef. De Prize of Geze GmbH werd uiteindelijk gewonnen door Pedro Veniss in het zadel van de 12-jarige Hannover-merrie, For Felicila (v. For Pleasure). De combinatie snelde door de finish in 41,79 seconden.

Michael Jung (foto) liet het thuispubliek door het dolle heen gaan met een tweede plaats. De Duitse eventing- en springruiter sprong naar de tweede stek met zijn vertrouwde FischerSolution (v. Carthino Z). Jung kruiste de finish in 42,06 seconden.

Frankrijk's nummer één ruiter, Kevin Staut volgde op de derde plaats in het zadel van de Diamant de Semilly-zoon, Vendome d'Achat HDC.

Net buiten het podium volgden Christian Ahlmann (Colorit, v. Coriano) en Markus Beerbaum (Charmed, v. Chacco-Blue) op een respectievelijke vierde en vijfde plaats.

Jur Vrieling en de 19-jarige Casall-dochter, Zypern III noteerden één springfout in de basisomloop wat het duo net buiten het prijzenveld bracht.

Klik hier voor de resultaten