Patrick Lemmen net naast het podium in Opglabbeek

Patrick Lemmen net naast het podium in Opglabbeek
Zonde van de zon buiten, maar dat maakt de indoor sfeer in het Sentower Park er niet minder om. In de 1.30m rubriek kwamen er 59 combinaties aan de start. Ruim 20 duo's kruisten de eindmeet zonder het hout aan te raken, binnen de toegestane tijd.

Uiteindelijk greep Scott Discours de overwinning in het zadel van de 12-jarige BWP-merrie, Frauke (v. Calido I). De combinatie snelde naar de overwinning in 27,68 seconden en bleef zo slechts een fractie voor op Guido Franchi met de Can Can DEl Terriccio-zoon, Nonostante Del Terriccio. De Italiaanse springruiter klokte foutloos af in 27,71 seconden.

Als laatste aan de start wist Mike Van Belle zich nog net op het podium te springen. Van Belle snelde naar de derde plaats met de BWP-hengst, Jaegermeister K (v.Boris van het Kluizebos). Samen met de 8-jarige hengst stopte hij de klok op 29,78 seconden.

Net buiten het podium volgde Patrick Lemmen op de vierde stek in het zadel van de Contact van de Heffinck-dochter, Jolie Fleur. Thomas Brandt vervolledigde de top vijf met Etahgravin (v. Vigaro).

Ralph Slaats volgde op de zesde plaats met zijn 7-jarige KWPN-ruin, Fabio (v. Calvaro F.C.). Verder sprongen Aniek Poels (Cartina B, v. Cartogran) en Sidney Eras (Cashman, v. Cash And Carry) zich eveneens in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten