Patrick Lemmen is Van den Brink te snel af in 7-jarige Finale Sentower Park

Patrick Lemmen is Van den Brink te snel af in 7-jarige Finale Sentower Park
Terwijl in Mierlo het gevecht om de Nederlandse Titel op volle toeren is zijn het de Oranje ruiters die de het podium vullen in de finale voor 7-jarige springpaarden bij het Sentower Park in Opglabbeek.  Patrick Lemmen sprong daar naar een eerste plaats voor landgenoot Dennis van den Brink.

In het zadel bij de 7-jarige ruin Fascinating Fortuna (v. Zapatero Vdl) is Lemmen in 44.50 seconden Van den Brink en Aonia Domain (v. Mylord Carthago) nét te snel af. De jonge Nederlandse ruiter kwam 0.23 seconden tekort om de overwinning en mocht zich als tweede opstellen achter zijn landgenoot.

Tom Slattery staat voor de tweede keer vandaag op het podium. Dit maal stuurde hij Kamara van 't Heike (v. Epleaser Van 't Heike) naar de derde plaats met een vlotte rit in 45.17 seconden. De top 5 viel ook in buitenlandse handen met Cian Dreeling op de vierde plaats en Michael Hughers op plaats vijf.

De beste Belgische prestatie kwam van Rachel Steffen en de schimmel merrie Doha Z (v. Dokkum De Rialfo). Het duo kwam na een foutloze rit in 45.98 seconden als zesde over de eindstreep.

Kijk hier voor alle resultaten.