Opnieuw mooie resultaten voor Doron Kuipers in Mijas

Opnieuw mooie resultaten voor Doron Kuipers in Mijas
In het 1.35m in de Costa del Sol Tour is het uiteindelijk de Brit Alex David Gill die samen met zijn West Falica (v. Perion) naar de winst weet te rijden met een tijd van 46.32 seconden.

Hij bleef hiermee voor op zijn landgenote Sammie-Jo Coffin die samen met haar Lupicor nakomeling Willem de Lux naar een tweede plaats wist te rijden in een tijd van 48.24 seconden. Als derde eindigde Marta Bartolome voor Spanje in het zadel van Tyrol de Brekka (v. Zeus ex Gordius) die in 53.96 seconden rond wist te komen.

Voor Doron Kuipers was er in deze rubriek een vijfde plaats samen met zijn Zucces (v. Gerlinus) in een tijd van 51.47 seconden. Ook Leon Thijssen sprong met Evita (v. Canturano) nog naar een zesde plaats met een tijd van 59.4 seconden.

In de 1.40m was het de Duitser Benjamin Wulschner die met Coeur de Canturo (v. Canturo) naar de winst wist te rijden met een tijd van 34.4 seconden. Hij wist voor te blijven op de Nieuw-Zeelander Bruce Goodin die hier met de Holsteiner Caltona (v. Calvaro) naar een tweede plaats reed met een tijd van 34.49 seconden. Voor de Belgische ruiter Victor Daem was er een derde plaats met de Ustinov nakomeling Eligius met wie hij rond wist te komen in een tijd van 35.54 seconden.

Klik hier voor alle resultaten