Opnieuw Dave Maarse aan zet in het Sentower Park

Opnieuw Dave Maarse aan zet in het Sentower Park
De Belg Gilles Detry heeft net de Prijs Imoda Shop gewonnen in het Sentower Park. De jonge ruiter ging aan zet met Dax van de Zandloper (Up Chiqui) in deze proef van 1,30m hoogte, en versloeg uiteindelijk alle 60 tegenstanders. Detry wist foutloos te blijven in 57,69 seconden, een halve seconde sneller dan landgenoot Hannes Symons met de Nonstop-dochter Jolien van de Hondshoef. De derde plaats ging naar het buitenland. De Noorse Martine Eknes Hegna en Zoraya 7 (Carinjo) stopte de klok op 59,45 seconden.

Ook de vierde plaats kreeg een Belgisch tintje. Evita de Wulf Selection (Winningmood vd Arenberg) sprong onder de Ierse Sophie Dalm foutloos rond. Beste Nederlander in deze proef was opnieuw Dave Maarse, die met Dalihay (Van Gogh) de vijfde plaats aan de haak wist te slaan. Jan Conijn en Erdousch (Up To Date) reden ook een schitterende foutloze ronde die hen de negende plaats opleverde. Vincent Voorn en Dante (Padinus) sloten aan op plaats 10. Stefanie van de Brink pakte met haar dertiende plaats ook een prijsklassering.

Eerder vandaag vielen Pieter Keunen en Vincent Voorn ook in de prijzen in de CSI* 1,30m. Keunen werd twaalfde, Voorn pakte plaats 14. De Brit Dominic Webb won met de KWPN-ruin Alvatore (Salvatore x Animo's Hallo).

Klik hier voor alle resultaten.