Ondanks strafpunt mooie overwinning voor Johnny Pals in Vilamoura

Ondanks strafpunt mooie overwinning voor Johnny Pals in Vilamoura
Er was vanmiddag winst voor Johnny Pals in de 1.25m rubriek in het Portugese Vilamoura. Hij wist hier samen met zijn Balpar de Trebox Z (v. Baloubet du Rouet) naar een mooie tijd te rijden van 79.69 seconden. Wel moesten ze 1 strafpunt incasseren.

Ze bleven hiermee voor op de Braziliaan Denis Gouvea met zijn Voyou du Tulipier die als tweede eindigden in 85.64 seconden. Ook Cassio Rivetti weet voor Brazilië naar een derde plaats te rijden met zijn Quarisma RC (v. Quintender 2) in een tijd van 86.25 seconden.

Bij de Young Horses voor de zevenjarigen bleef de winst vervolgens in Belgische handen. Hier was het Thierry Goffinet die naar de winst reed in de barrage met zijn BWP-er Kannabis van de Bucxtale (v. Contact van de Heffinck) in een tijd van 37.23 seconden. Hij werd gevolgd door de Britse Nicole Pavitt die hier met Paris 16 (v. Don VHP Z) naar een tweede plaat reed in 37.37 seconden. Als derde eindigde de Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli die hier met haar Chattanooga (v. Cornet's Prinz) naar een tijd wist te rijden van 42.31 seconden.

In de rubriek van de zesjarigen ging de winst naar de Fransman Julien Gonin die met de Zangersheide merrie Carrat d'Alleriat Z (v. Con Spirit) in 39.33 seconden. De Britse Emma Stoker eindigde hier op een tweede plaats met haar Cool Cash (v. Cadensky) 39.90 seconden.

Klik hier voor alle resultaten