NK Mierlo: Eerste onderdeel voor de Senioren voor Joy Lammers

NK Mierlo: Eerste onderdeel voor de Senioren voor Joy Lammers



Na al de succesvolle ritten van Hessel Hoekstra bij de Junioren en Lisa Nooren bij de Young Riders, is het nu Joy Lammers die het lijstje afmaakt bij de Senioren in het 1.50m. De amazone wist een mooie voorsprong op te bouwen met haar Taura van de Broekkant (v. Tornado) en reed naar een tijd van 70.38 seconden.

Hiermee bleef ze een kleine twee seconden voor op Marc Houtzager en zijn Sterrehof's Calimero (v. Quidam de Revel) die in eerste instantie aan de leiding gingen. Houtzager eindigde uiteindelijk op de tweede plaats met een tijd van 72.06 seconden. Hij bleef nipt voor op Ruben Romp die zijn Treasure Z dochter Audi's Teavanta II C Z naar een tijd wist te sturen van 72.09 seconden wat goed was voor de derde plaats.

Ook in de rest van de top vijf lag het dicht bij elkaar en zagen we Doron Kuipers op een vierde plaats eindigen met zijn Dickyville (v. Quasimodo Z) met wie hij een tijd noteerde van 72.12 seconden. Sanne Thijssen voltooid de top vijf met haar Con Quidam RB (v. Quinar) met een tijd van 72.44 seconden.

Vrijdag en zaterdag zullen de tweede en derde rondes verreden worden, waarna de beslissende ronde zal plaatsvinden voor het Nederlands Kampioenschap op zaterdagmiddag.

Het 1.30m direct op tijd was voor Siebe Kramer en zijn Hickstead van Overis (v. Darco W) die hier naar de overwinning reden in 62.95 seconden. Voor Niclas Parmler en zijn VDL Groep Emily (v. Cristo) met wie hij hier naar een tweede plaats reed in 64.25 seconden. De derde plaats eindigde in handen van Roald van Lankveld en zijn Fianta met wie hij een tijd noteerde van 64.85 seconden. Ook Albert Voorn behaalde nog een mooie vierde plaats in deze rubriek met Stakkana Koningshoeve met wie hij rondkwam in 65.36 seconden.


Klik hier voor alle resultaten