Niels Bruynseels zet zegereeks verder in prijs 'Stephex Stables'

Niels Bruynseels zet zegereeks verder in prijs 'Stephex Stables'
De laatste dag van Mechelen belooft nog erg druk te worden. De Wereldbeker staat deze middag op het programma, maar de 5-sterruiters kregen deze ochtend alvast een 1m45 rubriek voorgeschoteld. 42 combinaties traden aan in deze rubriek met barrage. 17 combinaties reden een foutloze basisomloop en keerden terug voor de ultieme ontknoping.

In die barrage was het opnieuw één van de snelste Belgische ruiters die aan het langste eind trok. Gelukkig verveelt winnen nooit. Niels Bruynseels, die gisteren ook al de Grand Prix van Mechelen won, slaagde er ook vandaag in om de overwinning in de wacht te slepen. Met Angel van T Hof (v. Chin Chin) onder het zadel, sprong hij een foutloze barrage in 31,70 seconden. Julien Epaillard en de 9-jarige BWP ruin Instit de Jucaso (v. Cooper vd Heffinck) sprongen naar de tweede plaats. Lorenzo de Luca en Jeunesse van T Paradijs (v. Emerald van 'T Ruytershof) vervolledigden de top drie. Deze combinatie sprong naar de finish in 32,32 seconden.

De Oostenrijker Max Kühner eindigde op de vierde plaats met PSG Future (v. Cash And Carry). Daniel Deusser en SX Hidalgo VG (v. Quadrillo) volgenden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten