Nederlandse Doloris springt zich in de prijzen met Santiago Lambre

Nederlandse Doloris springt zich in de prijzen met Santiago Lambre
Onder een stralende zon werd op Amerikaanse bodem de internationale vijfsterren week afgesloten met de 85.000 USD gedoteerde Tryon Sunday Classic. Slechts vier combinaties slaagden erin de barrage van dit 1.50m parcours foutloos af te werken.

Met een kruimelspoor voorsprong haalde Rodrigo Pessoa de overwinning in huis. In het zadel van de 9-jarige Chacco-Blue-zoon, Chaganus snelde Pessoa naar de overwinning in 39,865 seconden. De combinatie werd meteen opgevolgd door de Double H-farm springruiter, Quentin Judge.

De Amerikaan zadelde Patrick Laheyne's fokproduct, Giorgio van 't Hagenhof (v. Bentley vd Heffinck) op voor deze proef. Samen met de BWP'er kruiste Judge de finish foutloos in 40,397 seconden. Nicola Philippaerts Sprong zich op het podium met de Accardi-zoon,  Aikido Z. Philippaerts klokte foutloos af in 40,542 seconden.

Amber Harte noteerde de traagste foutloze omloop met Austria 2. De combinatie strandde zo op de vierde stek. De top vijf werd afgewerkt door Santiago Lambre met de KWPN-merrie, Doloris (v. Harley VDL). Samen met het negenjarig fokproduct van C.P. Willeboer noteerde Lambre één springfout op het bord in 40,522 seconden.

Klik hier voor de resultaten