Nederland rijdt zich naar een tweede plaats in de Nations Cup voor pony's in Chevenez

Nederland rijdt zich naar een tweede plaats in de Nations Cup voor pony's in Chevenez
In Chevenez werd gisteren de Nations Cup van de pony's verreden.

De winst in de Nations Cup was voor Ierland. Abbie Sweetnam bleef twee keer foutloos in het parcours met haar paard Dynamite Spartacus (v. Not recorded). Charlotte Houston nam twee keer vier punten mee naar huis met haar Sweet Whispers (v. Carnute). Tom Wachman en zijn paard Flintstone B (v. Kings Master)  kregen de eerste omloop vier fouten en de tweede omloop bleven ze foutloos. Derwin Kate kreeg de eerste omloop vier fouten met haar paard Cul Ban Mistress (v. Silver Shadow).

De zilveren medaille was voor Nederland. Holleman Fleur is in het eerste parcours geëlimineerd en de tweede omloop nam ze acht punten mee naar huis met haar paard Bora Bora (v. Kantjes Ronaldo). Caris Fleur en het paard Salsa (v. Okkie Trooi) kregen in de eerste omloop vier fouten en in de tweede omloop acht punten. Liesje Vrolijk met onder het zadel Starfield Cuchullain kregen in de eerste omloop vijf punten en in de tweede omloop een puntje voor tijd. Mart Ijland en haar paard Fantasia (v. For Kids Only) kregen de eerste keer vier strafpunten en de tweede keer bleven ze foutloos.

De derde plaats was voor Duitsland. Marvin Jüngel en zijn paard Mas Que Nada 4 (v. Monet) kregen tweemaal vier strafpunten. Alina Sparwel en haar paard Cookie 60 (v. Do It again), de eerste omloop kregen ze acht punten en de tweede omloop negen punten. Julie Thielen en haar Tonlyn Bobbys Girl (v. Abersyfi Moonlight) kregen twee keer een eliminatie. Johanna Beckmann en Karim van Orchid s (v. Kanshebber) kregen in de eerste omloop 1 punt voor tijd en de tweede omloop vier punten.

Zwitserland vonden we op plaats vier en België vonden we op plaats vijf.

Voor meer resultaten klik hier.