Monique Van den Broek imponeert in de Riviera Sun Tour Grand Prix

Monique Van den Broek imponeert in de Riviera Sun Tour Grand Prix
De internationale driesterren Grote Prijs van de Riviera Sun Tour zag 58 combinaties aan de start, waarvan 15 duo's zich kwalificeerden voor de barrage. In totaal hielden zes paarden het hout in de lepels. Onder andere de 10-jarige Charmeur (v. Veron)  met Monique Van den Broek in het zadel.

De combinatie kruiste de finish in 45,64 seconden, uiteindelijk goed voor de zesde plaats.

Frans springruiter, Foutrier sprong naar de overwinning in het zadel van Tchin de la Tour (v. Chin Chin) na een foutloze barrage in 40,14 seconden. Duitser Hans-Dieter Dreher volgde op de tweede plaats met Cool and Easy (v. Contender). Dreher stopte de klok in 40,54 seconden.

België's Wilm Vermeir sloot het podium af met  de 11-jarige Gentiana de la Pomme (v. Shindler de Muze) .

De Zweedse Stephex Stables-amazone, Petronella Andersson strandde net buiten het podium op de vierde plaats met de Belgisch gefokte, Ivoor van 't Paradijs (v. Quadrillo). De top vijf werd afgewerkt door Omer Karaevli met Roso au Crosnier (v. Looping d'Elle) op vijf.

Wout-Jan van der Schans noteerde één springfout over de twee omlopen met de 14-jarige Capetown (v. Oklund). Van der Schans moest zo genoemen stellen met de achtste plaats.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN