Mohammed Ahmed Al Owais schrijft met voormalig paard Mclain Ward Grote Prijs van Abu Dhabi op naam

Mohammed Ahmed Al Owais schrijft met voormalig paard Mclain Ward Grote Prijs van Abu Dhabi op naam
In Abu Dhabi werd zojuist de 1m45 tweester Grote Prijs verreden. Hier ging de winst naar de uit de Emiraten afkomstige Mohammed Ahmed Al Owais en zijn elfjarige merrie Tina la Boheme (v. Calvaro). Deze Tina la Boheme liep tot september vorig jaar onder het zadel bij Mclain Ward, die met haar het vijfster 1m45 in Calgary wist te winnen. Met Al Owais in het zadel kwam de merrie vanmiddag met een tijd van 39.26 seconden als snelste door de finish.

Een tweede plaats was er voor Saad Alajmi die hier zijn Vici R (v. Darco) naar een tijd van 39.69 seconden stuurde. De Syrische ruiter Shady Ghrayeb noteerde in het zadel van Taiwan du Landey (v. Flipper d'Elle) een derde plaats in 41.98 seconden.

Verder zagen we op een vierde plaats Jean Francois Rondoux voor Frankrijk in het zadel van Really LS la Silla (v. Chapultepec la Silla) met wie hij rondkwam in 42.02 seconden. Gevolgd door een vijfde plaats voor Abdullah Humaid Al Muhairi en zijn Diaradino (v. Diarado) die in 43.76 seconden ook foutloos bleven in de barrage.

Voor Nederland vinden we op een achtste plaats Denise Bakker met de BWP-er I Am Moerhoeves Star (v. Kashmir van Schuttershof) met een strafpunt voor tijd in de eerste ronde. Het was tot januari van dit jaar dat Pieter Clemens de teugels in handen had van deze I Am Moerhoeves Star.

 

 

Klik hier voor alle resultaten