Mischa Everse-Van de Kraats nu wel naar winst in Valkenswaard

Mischa Everse-Van de Kraats nu wel naar winst in Valkenswaard
Vanmiddag werden in de Jan Tops Arena in Valkenswaard ook de rubrieken verreden voor de 5 en 6 jarigen. Hier was er in de 1.10m/1.20m rubriek voor 5-jarigen winst voor Mischa Everse-Van de Kraats, die eerder vandaag ook al op het podium stond. Ditmaal samen met zijn KWPN-er Galidos (Calido 1) bleef hij de concurrentie voor in een tijd van 60.07 seconden.

Voor Geert-Jan Boer was er een tweede plaats met zijn Go Elder (v. Eldorado van de Zeshoek), ook hij kwam foutloos rond in een tijd van 60.63 seconden. De derde plaats in deze rubriek ging naar de Zweedse Malin Parmler die met haar Happy-Hom in 60.70 seconden ook van het hout wist te blijven.

Kristian Houwen behaalde nog een zesde plaats met zijn Zambesi nakomeling Giletto.

6-jarigen


Ook hier was er succes voor de Nederlandse deelnemers. Zo was er opnieuw een mooie tweede plaats voor Geert-Jan Boer, die ditmaal zijn Stakkato nakomeling Flower had gezadeld. In 64.67 seconden was hij niet snel genoeg om de Fransman Max Thirouin te kloppen. Thirouin reed naar de overwinning met zijn Aurore de la Rose (v. Felton du Mont*charles de Gau) in een tijd van 62.38 seconden.

Ook Kars Bonhof wist met zijn Fuji te imponeren in deze 1.30m rubriek. Zij eindigden op de derde plaats met een tijd van 65.22 seconden. Deze combinatie werd gevolgd door de Britse Tamarin Christie die met haar King van het Keizershof naar de vierde plaats reed.

De vijfde plaats werd vervolledigd door landgenote Anouk van der Pluijm met haar Felix, gevolgd door Monique van den Broek met haar Fil a Fil op de zesde plaats.

Verder vinden we Doron Kuipers met zijn Faust van Weltevreden nog terug op de 9e plaats.

Klik hier voor alle resultaten