Michael van der Vleuten springt zich in de kijker in Parijs

Michael van der Vleuten springt zich in de kijker in Parijs
In Parijs ging de middag van start met de 1.50m prijs tegen de tijd. De fransman Julien Epaillard zorgde er voor een thuisoverwinning. Hij kwam er in de ring met Cristallo A LM, een holsteiner ruin van Casall. De twee gingen over de eindmeet in 59.28 seconden, vorige weekend sprong deze combinatie ook al naar een overwinning in de CSI4* van Dortmund en in Oliva mochten zo ook al enkele proeven op hun naam schrijven.

Een seconde trager kwam de wereldnummer één door de finish in 60.51 seconden. Daniel Deusser had onder het zadel zijn Equita van't Zorgvliet (v. Cassini I). De top drie werd aangevuld door de andere Franse topruiter Simon Delestre. Hij bereed Hermes Ryan (v. Hugo Gesmeray) en ging foutloos rond het parcours in 61.30 seconden.

Op de vierde plaats kwam de Belg Olivier Philippaerts te staan. Hij reed met H&M Challenge v. Begijnakker Z (v. Chellano Z) en zette de chrono in 61.71 seconden. De Nederlander Michael van der Vleuten reed rond in 62.62 seconden met VDL Groep Arera C (v. Indoctro) wat hem naar de vijfde plaats bracht.

Klik hier voor alle resultaten.