Mareille van Geel-Schröder moet enkel Britse voor laten gaan in Gold Tour Oliva

Mareille van Geel-Schröder moet enkel Britse voor laten gaan in Gold Tour Oliva
In Oliva komt de dag ten einde met onder meer een 1m30 rubriek in de Gold Tour en een 1m35 rubriek in de Gold Tour. Zo was er in het 1m30 een overwinning voor de Britse Jane Annett en haar Pallas Masterclass (v, Harlequin du Carel) die ze in een tijd van 55.65 seconden rond wist te sturen.

Een fantastische tweede plaats was er voor Mareille van Geel-Schröder en haar KWPN merrie Girl Scout (v. Quasimodo van de Molendreef) met wie ze hier in 59.09 seconden foutloos rond wist te komen. De Russische Ksenia Khairulina eindigt met haar Bespodobnava op een derde plaats in een tijd van 59.12 seconden.

In het 1m35 was er een overwinning voor de Rus Sergey Petrov en zijn BWP-er Hiero S (v. Flamenco Desemilly) met wie hij hier naar een tijd wist te rijden van 32.18 seconden. Hij bleef daarbij voor op de Ier Kenneth Graham met George (v. Touchdown) die rondkwamen in 33.53 seconden.

In deze rubriek zien we verder mooie resultaten van onze Nederlandse ruiters die zich in de prijzen weten te rijden. Zo is er een negende plaats voor Micky Morssinkhof met haar Elianca (v. Carthino Z) in 36.26 seconden, terwijl voor Stal de Sjiem ook de Belgische Annelies Vorsselmans nog een tiende plaats behaald met de Zangersheide merrie Chavantele Z (v. Chippendale Z). Een elfde plaats is er nog voor Kim Emmen met Farah, gevolgd door een twaalfde plaats van Willem Greve en zijn Ficardi B.

Klik hier voor alle resultaten