Mareille van Geel en Beau Schuttelaar on top in de Peelbergen

Mareille van Geel en Beau Schuttelaar on top in de Peelbergen
Als laatste proef van de dag werd vandaag de CSI** proef op een hoogte van 140 verreden in Peelbergen. In totaal kwamen er 58 combinaties aan de start, 15 combinaties plaatsten zich voor de barrage.

Ook in de barrage wisten heel wat ruiters de nul op het score bord te behouden. Maar de combinatie die het snelst een foutloze omloop kon afleggen was Cornwell onder het zadel van de Otmar Eckermann. Met een tijd van 40.48 seconden lieten ze alle andere combinaties achter zich en ging de winst naar Duitsland.

Ook de tweede plaats was weggelegd voor Duitsland. Laurenz Bhul en Chacco 25 stopten de chrono op 41.31 seconden. Op de derde plaats vinden we de de Braziliaan Adir Abreu Junior terug, hij zadelde de Chatman-zoon Bolero 111 op.

De top vijf werd verder ingekleurd door Nederland. Mareille van Geel-Schroder en Enjoy reden naar een vierde plaats. De vijfde plaats was voor Beau Schuttelaar met Carentino. Beide combinaties wisten foutloos te blijven en te finishen onder de 43 seconden wat resulteerde in een top vijf klassering.