Marc Houtzager zet mooie prestatie neer bij Grand Prix "Turnier der Sieger"

Marc Houtzager zet mooie prestatie neer bij Grand Prix "Turnier der Sieger"
Heel gepast ging de winst naar Olympisch kampioen Steve Guerdat in Grote Prijs van het "Turnier Der Sieger" in Münster. De tweede plaats ging naar Holger Wulschner en als derde eindigde de Amerikaanse Lucy Davis.

Marc Houtzager kwam aan de start met de nog onervaren achtjarige Baccarat en zet in een zeer nette omloop neer in het basis parcours. Tijdens de barrage doet hij dit eveneens maar weet zo niet voor een top klassering mee te dingen. Met zijn tijd van 49.74 finisht hij zo bijna vier seconden achter winnaar Steve Guerdat die met Nino des Buissonnets (v. Kannan) de beste is in een barrage met 13 combinaties.

Iedereen deed een goede poging om aan de tijd te komen van de Olympisch kampioen maar niemand kon hem overtreffen. Holger Wulschner en BSC Cavity (v. Caretino) zette de beste poging neer voor thuis publiek en eindigden op de tweede plaats vlak achter Guerdat in 45.10 seconden. Nog geen twee tienden daarna kwam Lucy Davis en sBs’er Barron (v. For Pleasure) op de derde plaats. Als één van de laatste starters deed Meredith Michaels Beerbaum  nog een goede poging maar zij kwam met Atlanta te kort en  eindigde als vierde. Lars Nieberg maakt met Casallora de top vijf compleet.

Kijk hier voor alle resultaten.