Marc Houtzager en Mr. Europe naar tweede plaats in Munster

Marc Houtzager en Mr. Europe naar tweede plaats in Munster
Ook in Duitsland vinden we veel topruiters terug dit weekend. Zo werd er zojuist de finale op een hoogte van 1.50m afgewerkt in de viersterren Medium Tour.

Het was hier de Duitser Markus Beerbaum die zijn Charmed 2 (v. Chacco-Blue) naar de winst wist te sturen door in de barrage een tijd neer te zetten van 33.54 seconden. Daarmee verwees hij Marc Houtzager naar de tweede plaats. In het zadel van zijn achtjarige KWPN-er Mr. Europe (v. Cassini) behaalde de Nederlander een tijd van 33.98 seconden. Hij bleef daarbij op zijn beurt voor op de Duitse amazone Meredith Michaels-Beerbaum die hier met haar Calle 67 (v. Capitalist) een derde plaats noteerde met een tijd van 35.27 seconden.

Het was vervolgens de Zweed Rolf-Göran Bengtsson die we op de vierde plaats terugvinden. Bengtsson zadelde zijn Crunch 3 (v. Canturo) met wie hij in de barrage een foutloze ronde noteerde in 35.45 seconden. De Duitse eventingamazone Ingrid Klimke voltooide het podium door haar Wolterra (v. Casall) naar een vijfde plaats te sturen met een tijd van 37.23 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten