Madeleine Brugman en Eva Oude Wolcherink sprokkelen punten bij elkaar voor ESR Tour op CSI Twente

Madeleine Brugman en Eva Oude Wolcherink sprokkelen punten bij elkaar voor ESR Tour op CSI Twente
Afgelopen weekend stond de viersterrenwedstrijd van CSI Twente centraal in het Twentse Geesteren. Naast de internationale topsport die hier verreden werd er ook aandacht geschonken aan de breedtesport.

Hierbij stelde de organisatie van het CSI Twente maar liefst twee B rubrieken beschikbaar voor de Equnews Summer Ranking Tour. Hier was het direct in de ochtend Eva Oude Wolcherink die opnieuw naar de winst wist te rijden. Gezeten op haar It's Blue SDH (v. Zirocco Blue) wist de amazone van RV Bogelskamp na een foutloze ronde een totaal van maar liefst 90.0 punten bij elkaar te rijden.

Daarmee bleef ze voor op Joukje Laarman die met de Singapore nakomeling Herolin naar de tweede plaats wist te rijden met een score van 88.0 punten. Ook voor Pascalle Donders die hier uitkwam voor Het Twentse Ros was er een hoge score gezeten op Cute Puppenfee (v. Copin van de Broy). De combinatie behaalde een totaal van 87.5 punten.

Op de vierde plaats vinden we vervolgens Chanel Munnik en haar Gigi (v. Namelus R) die hier eveneens voor Het Twentse Ros uitkwamen. Zij ontvingen van de jury een score van 87.0 punten. Het was vervolgens Linda Klaassen die de top vijf voltooide met haar Izar (v. Unaniem) met een score van 85.0 punten.

 

In de aansluitende rubriek was het vervolgens Madeleine Brugman die hier met haar beide paarden een mooie stijl liet zien. In het zadel van haar Classic Edition (v. Canterbury) bleef de amazone van de Zeven Buurtschappen dan ook foutloos en werd ze door de jury beloond met een score van 90.0 punten. Ook haar andere paard Chica Mia (v. Clearway) bleef van het hout. Dit leverde haar ook nog eens een tweede plaats op met een totaal van 88.0 punten.

Voor Demi Reuvekamp was er met haar Canabis Z nakomeling Cerasuolo Z een derde plaats met een totaal van 87.5 punten. De top vijf bestond verder uit een vierde plaats voor Monica Borger en haar Fantacy-Lady (v. Clinton) met een score van 87.0 punten, gevolgd door Yvonne Nuvelstijn-Groen die hier met haar Hold-um jjs (v. Quebracho Ls) naar de vijfde plaats wist te rijden met een totaal van 86.5 punten.

Klik hier voor alle resultaten