Lisa Nooren zorgt voor mooi resultaat op de Sunshine Tour

Lisa Nooren zorgt voor mooi resultaat op de Sunshine Tour
Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera werd er gisteren een 1m40 rubriek verreden. Hier ging de winst naar de Noorse amazone Maria Louise Kingsrod in het zadel van Urioso de Laume (v. Diams du Grasset) met wie ze in een tijd van 58.52 rond wist te komen.

De tweede plaats ging naar de Tsjechische amazone Anna Kellnerová en haar BWP-er I'm Special van 't Heike (v. Lordanos) die ze naar een tijd van 59.85 seconden wist te sturen. Een mooie derde plaats was er vervolgens voor Lisa Nooren die hier in het zadel van de Coltaire Z nakomeling Positano een tijd neer wist te zetten van 60.17 seconden.

Een gedeelde vierde plaats was er voor de Italiaan Riccardo Pisani en de KWPN-er Cigo B (v. Carthino Z) die hij rondstuurde in 60.94 seconden. Hij deelde deze vierde plaats met de Belgische amazone Gudrun Patteet en haar BWP-er Sea Coast Just the Music (v. Tornado) met wie ze ook een foutloze ronde noteerde in 60.94 seconden. De Spanjaard Diego Perez Bilbao eindigde daarom met Istar van de Meerdijk (v. Nonstop) op een zesde plaats.

Ook Frank Schuttert wist zich in de prijzen te rijden met Denver de Liebri Z (v. Diamant de Semilly) met een foutloze ronde in 63.76 seconden wat goed was voor een zevende plaats.

 

Klik hier voor alle resultaten