Lisa Nooren sluit eerste week Toscana Tour af met derde plaats in Grote Prijs

Lisa Nooren sluit eerste week Toscana Tour af met derde plaats in Grote Prijs
Lisa Nooren sluit de eerste week van de Toscana Tour af met een geweldige derde plaats in de Gote Prijs. Eerder vandaag won ze al een rubriek Silver Tour rubriek. Nu liet ze de zege over aan Italiaan Juan Carlos Garcia.

Met de BWP-goedgekeurde hengst Gitano V Berkenbroeck (v. Nabab de Reve) was de Italiaanse ruiter duidelijk de snelste vandaag. Ondanks dat Garcia een gebroken schouder heeft kwam het duo kwam in 36.84 over de eindstreep en liet daarbij de concurrentie ruim achter zich. Landgenoot Luca Marziani kon Garcia nog het beste bij houden met zijn Tokyo du Soleil (v. Montender), zij eindigden als tweede in een tijd van 37.91 seconden.

Op de derde plaats was het Lisa Nooren die het Italiaans feestje in de war schopte. Met de schimmel Bardesther (v. Cardento) klkte zij 39.51 seconden en nestelde zich daarmee tussen de Italiaanse overmacht.

Camilla Franci moest daarmee genoegen nemen met de vierde plaats. De Italiaanse amazone kwam in 41.47 seconden door de finish met Festo van Paemel (v. Cicero Z van Paemel).

Ook Frank Schuttert en Kevin Beerse wisten zich te plaatsen voor de barrage met 14 combinaties vanmiddag. Beide heren liepen daar tegen een springfout aan. Schuttert pakte een top 10 notering mee met Bugatti vd Nortside (v. Unaniem). Terwijl Beerse dertiende werd met Camelot (v. Harley VDL) .

Kijk hier voor alle resultaten.