Leopold Van Asten moet Ingvarsson voorlaten in Drachten

Leopold Van Asten moet Ingvarsson voorlaten in Drachten
Vorige week liet de Zweedse springruiter, Robin Ingvarsson zich reeds opvallen tijdens de internationale tweester in Drachten. Vandaag startte hij succesvol aan de CSI3* op datzelfde terrein. Ingvarsson en de 8-jarige BWP-merrie, Jiska Van de Kloosterbos (v. Thunder van de Zuuthoeve) haalde de finish in 25,59 seconden, ruim één seconde sneller als thuisruiter, Leopold Van Asten. De internationale driester begon met een 1.30/1.35m CSI1* voor jonge paarden. Van Asten en VDL Groep Elexia (v. Calvaro Z) kruiste de finish in 26,95 seconden.

Jur Vrieling en VDL Stud's, Freeman VDL (v. Emmerton) volgde op de tweede plaats. Bart Bles en de Zangersheide gefokte Waylotte Ddh Z (v. Wolisco) volgde op de vierde stek.

Dayro Arroyave sprong vorig weekend regionaal nog de pannen van het dak in Zellik. Ditmaal vervolledigde hij de top vijf met Gilbert de Roock's Amelie 113 (v. Adlantus As). Beste Belgische combinatie was Stephex Stables-amazone, Zoe Conter. In het zadel van Adelasia (v. Baedeker) sprong ze tweemaal foutloos rond, goed voor de 15de stek.

KLIK HIER VOOR DE RESULTATEN