Leon Hegge gaat met alle prijzen lopen in Sentower Park

Leon Hegge gaat met alle prijzen lopen in Sentower Park
Op Zaterdag was er in Sentower veel te bezichtigen, je kon er voornamelijk de jonge paarden zien. Deze tweede jaargang van de Future Stars Academy was weer een heel succes. Bij de zes-jarige paarden was het Gonçalo Bourbon die de overwinning in ontvangst mocht nemen. Deze Portugese ruiter reed met Kidette een dubbele foutloze ronde en klokte af in 39.02 en 29.54 seconden.

De tweede en derde plaats waren voor Leon Hegge. Hij reed naar de tweede plaats met F Ninjo HDH rond in 34.58 en 29.64 seconden. De derde plaats was voor zijn paard Fight for it met een tijd van 36.38 en 30.71 seconden. Hij werd opgevolgd door Raf Vermeulen met Kadice van de Pitsemburg (v. Muscaris d'Ariel) en Guy Janssens met Fun Again (v. Indoctro).

Klik hier voor alle resultaten. 

De proef voor de vijfjarige paarden werd gewonnen door Leon Hegge. Deze Nederlandse ruiter reed met Cream Couleur HDH, een nakomeling van Cream on Top. Het duo liep twee foutloze rondes in 36.18 seconden en 33.62 seconden. De tweede plaats ging naar Ruben Houben met Nistria v/d Winning Z, een Zangersheide -merrie van Non Stop. De twee kruiste de eindmeet in 36.82 seconden en 34.64 seconden.

Lennerd Jochems vervolledigde de top drie. Hij bracht Gantasia in de ring en deed het dubbel foutloos in 40.37 seconden en 36.48 seconden. De top vijf werd aangevuld door Nico Baerts met Maq Master Z (v. Moujik de Sohan) en Ellis Pex met Idee.

Klik hier voor alle resultaten.

1.10/1.20m

  1. Dorien Leynen - Concordance

  2. Robin Zeelmaekers - Darcobal

  3. Louise Joassin - Sherman Sitte


1.00m

  1. Britt Paesen - Caliber Z

  2. Dorothy Paque - Virtuality

  3. Kevin Vandeurzen - Conveurs


Voor alle resultaten van zaterdag in Sentower park. Klik hier.