Lennard de Boer en Ellen Zwijnenberg aan de top tijdens KNHS Indoorkampioenschappen

Lennard de Boer en Ellen Zwijnenberg aan de top tijdens KNHS Indoorkampioenschappen
Tijdens de KNHS indoorkampioenschappen was de winst in de klasse Zwaar voor Lennard de Boer. Lennard reed met Falanita, een Corland nakomeling, naar de eerste plaats in een tijd van 37,95 seconden.

De tweede plaats was voor Nick Van den Broek die met Bosch Blue HBC (v. Cantos) door de finish reed in een tijd van 38,85 seconden. De top 3 vullen we aan met Veronique Morsink die met Celina Z (v. Cathino Z) ook foutloos wist te blijven in een tijd van 20,23 seconden.

Edwin Klokman en Kanniewaarzijn (v. Aragorn) reden naar de vierde plaats in een tijd van 43,46 seconden en Teun Vestjens reed met Babblou (v. Cartano) naar de vijfde plaats in een tijd van 36,73 seconden.

In de klasse ZZ was het Ellen Zwijnenberg die de te kloppen vrouw was. Met Boncetto (v. Concetto Famos) reed ze door de finish in een pijlsnelle tijd van 32,19 seconden.

Ook in deze klasse wist Lennard De Boer te scooren. Met Ewinita (v. Ustinov) kwam foutloos over de meet in een tijd van 33,19 seconden wat goed was voor een tweede plaats.
Angela van Daatselaar werd derde dankzij Hilandra De La Vie . Met deze Flipper D'Elle nakomeling bleef ze foutloos in een tijd van 33,54 seconden.

Sabrina Van Rijswijk en Joris vd Bisschop (v. Erco van het Roosakker) en Kim Mestrom met Casanova Z (v. Colander) vervolledigden de top 5.

Voor de volledige resultaten klik hier.