Laura Scheepers moet Fernandes voorlaten in De Peelbergen

Laura Scheepers moet Fernandes voorlaten in De Peelbergen
De ochtend in De Peelbergen ging van start met een CSI2* klasse. Het parcours stond op 1.35m hoogte en was een basisomloop tegen tijd. De snelste ronde was voor de Portuguese Mario Wilson Fernandes. Hij kwam in de ring met Je T Adore Van T Ruytershof, een BWP'er van Tinka's Boy. De twee gingen door de finish in 69.90 seconden.

De Nederlandse Laura Scheepers kwam op de tweede plaats te staan. Zij reed met Dutch (v. Cantos) een foutloze ronde in 71.32 seconden. Op de derde plaats kwam de Belg Patrick Jonkmans te staan. Hij had onder het zadel I Bay van het Langwater (v. Wiensender) en stopte de chrono in 72.17 seconden.

De vierde en vijfde plaats waren ook voor Nederland met Timothy Hendrix die op de rug van Jewel Lvp (v. Berlin) zat en Harrie Wiering met Emil (v. Amadeus).

Klik hier voor alle resultaten. 

In de CSI1* op 1.30m was de overwinning voor Gabriel Coumans die een snelle barrage reed van 27.45 seconden met F (v. Baloubet du Rouet). Met een ruime twee seconden verschil kwam de Turkse Asli Gulec op twee te staan. Zij bereed haar BWP'er Electric, een nakomeling van Muscaris D'Ariel.

Met een barrage tijd van 30.21 seconden kwam Ernesto Canseco op drie te staan. Hij bracht zijn paard Darchello B (v. Cardento) uit in deze proef. De Duitser Tobias Theones ging over de eindmeet in 30.82 seconden met Edison 45 (v. Unaniem). De top vijf werd vervolledigd door Fidel Segovia van Argentinië. Hij had onder zijn zadel Finn Mcloud (v. Phin Phin) en eindigde in 31.33 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.